3,80 €

192g Kuppi Korea

2,99 €

400g pakkaus Thaimaa

2,99 €

453 g Pussi Korea

2,10 €

229g pakkaus Kiina

2,80 €

112g Kuppi Kiina

2,80 €

120g Kuppi Kiina

2,10 €

237g pakkaus Kiina

2,00 €

140g pakkaus Korea

2,90 €

107 g kuppi, Kiina.

2,40 €

380g pakkaus Kiina

2,70 €

500 g Pakkaus Kiina

7,50 €

425g Kuppi Kiina

1,60 €

99g Pussi Kiina

4,30 €

220g laatikko Japani

1,80 €

131g pussi Korea

4,50 €

145 g Kuppi Korea

2,20 €

135g Pussi Korea

0,60 €

75 g Pussi Indonesia

2,20 €

140g Pussi, Korea .

4,90 €

678g pussi, Japani.

4,90 €

669g pussi, Japani.

2,45 €

105 g kuppi, Kiina.

2,30 €

300g pakkaus, Kiina.

0,60 €

70g Pussi, Indonesia.

2,00 €

140 g Pussi, Korea.

2,45 €

104 g Kuppi, Kiina.

2,30 €

454g pakkaus, Kiina.

1,00 €

60 g Pussi, Vietnam.

4,50 €

145 g Kuppi, Korea.

1,90 €

120 g Pussi, Kiina.

2,10 €

120g pussi, Korea

4,60 €

172g pussi, Japani

2,80 €

93 g Pussi Japani

3,50 €

108 g kuppi Hong Kong

1,60 €

113 g pussi, Kiina

1,90 €

120 g Pussi, Korea

1,00 €

60 g Pussi Vietnam

2,00 €

kuppi/68 g

3,36 € 4,20 €

200g pussi, Japani Parasta ennen 01.05.2024

0,99 €

40g pussi Thaimaa

4,60 €

Origin: Japan

1,35 € 1,80 €

Parasta ennen 22.03.2024

1,80 €

120 g Pussi Korea

1,80 €

1,99 €

1,70 €

Nuudelit

Nuudelit ovat yksi maailman suosituimmista ruokia, joita on syöty eri puolilla maailmaa vuosisatojen ajan. Ne ovat peräisin Kiinasta, mutta niitä on nykyään saatavilla eri muodoissa ja mauissa eri puolilla maailmaa. Nuudelit valmistetaan perinteisesti jauhoista ja vedestä, mutta niitä voidaan valmistaa myös erilaisilla täytteillä tai eri aineosilla.

Yksi suosituimmista nuudelityypeistä on perinteiset kiinalaiset nuudelit, joita tarjotaan usein wokkiruoissa tai kastikkeessa. Nämä nuudelit valmistetaan perinteisesti vehnäjauhosta ja vedestä, ja niitä tarjotaan usein kuumassa kastikkeessa tai wokkiruoissa. Toinen suosittu nuudelityyppi on itämainen udon-nuudelit, jotka valmistetaan vehnäjauhoista ja vedestä, ja ne ovat paksumpia ja pehmeämpiä kuin perinteiset kiinalaiset nuudelit.

Lue lisää

Myös japanilaiset soba-nuudelit ovat suosittuja, ne valmistetaan pääasiassa juurikkaasta ja vehnäjauhoista. Ne tarjotaan usein kylmissä tai kuumissa kastikkeissa ja niitä syödään usein kesällä. Vietnamilainen pho-nuudelikeitto on myös suosittu, se valmistetaan pääasiassa riisistä ja liemestä, joka on valmistettu erilaisista mausteista. Nuudelit ovat monipuolinen ja helppo ruoka valmistaa, ja niitä voidaan tarjota erilaisilla täytteillä ja kastikkeilla. Ne ovat myös hyvä vaihtoehto ruokavaliolle, sillä ne ovat usein gluteenittomia tai vähähiilihydraattisia. Nuudelit ovat myös edullinen vaihtoehto, ja niitä voidaan valmistaa eri tavoin jokaiseen makuun sopivaksi. Nuudelit ovat myös hyvin monipuolinen ruoka, sillä niitä voidaan tarjota eri tavoin ja eri kastikkeilla. Niitä voidaan tarjota kuumina tai kylminä, ja niitä voidaan tarjota myös erilaisilla täytteillä, kuten kana, kala, naudanliha tai kasvikset. Nuudelit ovat myös hyvä vaihtoehto ruokavaliolle, sillä ne ovat usein gluteenittomia tai vähähiilihydraattisia.

Nuudelit gluteenittomina tai vähähiilihydraattisina

Nuudelit ovat myös hyvä vaihtoehto useimmille ruokavaliolle, sillä niitä saa myös gluteenittomia tai vähähiilihydraattisina. Nuudelit voidaan valmistaa myös eri tavoin, kuten paistamalla, keittämällä tai uunissa paahtamalla. Nuudelit ovat myös erittäin suosittuja matkoilla, koska ne ovat helppoja valmistaa ja ne ovat saatavilla eri puolilla maailmaa. Monet matkailijat nauttivat erilaisista nuudeliruoista eri maissa matkustaessaan. Nuudelit ovat myös hyvä vaihtoehto, jos etsit jotain nopeaa ja helppoa syötävää matkalla. Nuudelit ovat myös suosittuja eväitä, ja niitä voidaan tarjota eri tavoin. Ne ovat helppoja syödä käsin ja niitä voidaan tarjota myös erilaisilla täytteillä tai kastikkeilla. Yhteenvetona voidaan sanoa, että nuudelit ovat monipuolinen ja helppo ruoka, joka sopii erinomaisesti erilaisiin tarpeisiin. Ne ovat saatavilla eri puolilla maailmaa ja niitä voidaan valmistaa eri tavoin. Ne ovat myös edullinen vaihtoehto ja ne sopivat hyvin erilaisiin ruokavalioihin. Nuudelit ovat myös suosittuja matkoilla ja eväitä, joten ne ovat hyvä valinta erilaisiin tarpeisiin.

Tilaa herkullisia nuudeleita verkkokaupastamme

Me myymme erilaisia valmisnuudeleita eri mauilla ja täytteillä. Tarjoamme laajan valikoiman eri nuudelityyppejä, kuten kiinalaisia, japanilaisia, vietnamilaisia ja itämaisia nuudeleita. Jokaiselle löytyy varmasti jotain sopivaa, olipa makusi sitten mieto tai tulinen. Meillä on nuudeleita eri täytteillä, kuten kana, kala, naudanliha tai kasvikset. Meillä on myös gluteenittomia ja vähähiilihydraattisia vaihtoehtoja, joten kaikille löytyy varmasti jotain sopivaa. Tarjoamme myös erilaisia kastikkeita, kuten wokkikastikkeita, udon-kastikkeita, soba-kastikkeita ja pho-nuudelikeittoa. Jokaiselle löytyy varmasti jotain mieleistä valikoimastamme. Erittäin suosittuja ovat myös eksoottiset nuudelit, jotka ovat saatavilla meidän kaupassa. Nämä nuudelit ovat erinomainen lahja ystäville ja perheelle, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja erilaista. Eksoottiset nuudelit tarjoavat uniikkeja makuelämyksiä ja ne ovat erinomainen tapa jakaa kulttuuriperintöä ystäville ja perheelle. Meillä East Asia Mart:ssa uskomme, että nuudelit ovat täydellinen ruoka kaikille ja me tarjoamme laajan valikoiman erilaisia nuudeleita erittäin hyvään hintaan. Tervetuloa käymään kaupassamme ja löytämään oma suosikkisi!

Riisi- ja lasinuudelit eroavat tavallisista nuudeleista niiden raaka-aineessa ja valmistusprosessissa.

Riisinuudelit valmistetaan perinteisesti riisijauhoista ja vedestä. Ne ovat peräisin Kiinasta ja niitä syödään erityisesti Aasiassa. Riisinuudelit ovat ohuita ja läpikuultavia, ja niitä käytetään usein erilaisissa wok-ruoissa tai kastikkeissa. Riisinuudelit ovat gluteenittomia ja niitä pidetään vähähiilihydraattisena vaihtoehtona. Lasinuudelit valmistetaan perinteisesti mung-pavuista tai sokerijuurikkaasta. Ne ovat peräisin Aasiasta ja niitä syödään erityisesti Kiinassa, Thaimaassa ja Vietnamissa. Lasinuudelit ovat ohuita ja läpikuultavia, ja niitä käytetään usein erilaisissa kastikkeissa tai keittoissa. Lasinuudelit ovat gluteenittomia ja niitä pidetään vähähiilihydraattisena vaihtoehtona.

Tavalliset nuudelit

valmistetaan perinteisesti vehnäjauhoista ja vedestä. Ne ovat saatavilla eri puolilla maailmaa ja niitä syödään erityisesti Aasiassa. Tavalliset nuudelit ovat paksuja ja ne ovat gluteenipitoisia. Riisi- ja lasinuudelit eroavat tavallisista nuudeleista niiden raaka-aineessa ja valmistusprosessissa. Riisi- ja lasinuudelit valmistetaan perinteisesti riisijauhoista tai mung-pavuista/sokerijuurikkaasta ja vedestä. Ne ovat peräisin Aasiasta ja niitä syödään erityisesti Kiinassa, Thaimaassa ja Vietnamissa. Ne ovat ohuita ja läpikuultavia, gluteenittomia ja pidetään vähähiilihydraattisena vaihtoehtona. Tavalliset nuudelit valmistetaan perinteisesti vehnäjauhoista ja vedestä ja ovat saatavilla eri puolilla maailmaa. Ne ovat paksuja ja gluteenipitoisia.

Nuudeli ei kulttuureissa

Nuudelit ovat monissa kulttuureissa ympäri maailmaa tärkeä ruokalaji, jolla on rikas historia ja kulttuurinen merkitys, joka menee paljon syvemmälle kuin pelkkänä maukkaina ja kätevinä aterioina. Yksi vanhimmista nuudelista mainituista esimerkeistä voidaan jäljittää Kiinaan Han-dynastian aikana (206 eaa-220 jaa), jossa ne valmistettiin hirssistä ja vehnäjauhosta. Sieltä ne levisivät muualle Aasiaan, kuten Japaniin ja Koreaan, missä ne sovitettiin paikallisiin makuelämyksiin ja aineksiin. Yksi mielenkiintoisimmista näkökulmista nudeleihin on niiden rooli Kiinan kulttuurissa pitkäikäisyyden symbolina. Nuudelien pitkä, ohut muoto sanotaan edustavan pitkää elämää, ja on tavallista tarjota ne leikkaamattomina syntymäpäivien juhlissa ja muissa erityistilaisuuksissa. Nuudelit ovat myös tärkeässä roolissa japanilaisessa kulttuurissa, missä ne ovat ramen-perinteisen ruoan keskeisessä roolissa. Ramen, joka alun perin alkoi Kiinasta, mutta joka sovitettiin ja popularisoitiin Japanissa, on runsaskeittoinen liemi, joka valmistetaan vehnäpohjaisista nudeleista ja erilaisista täytteistä, kuten lihaa, vihanneksia ja munia. Ramen-ravintoloita löytyy melkein joka kadun nurkalta Japanista, ja ruoka on tullut symboliksi japanilaisesta kulttuurista, erilaisilla paikallisilla variaatioilla ja jopa Ramen-museolla Yokohamassa. Nudelien kulttuurisen merkityksen lisäksi ne ovat myös käytännöllinen keino ruokkia suurta väestöä. Ne ovat halpoja, helppoja valmistaa ja niitä voidaan säilyttää pitkään aikaan. Nuudelilla on rikas historia ja kulttuurinen merkitys, joka ulottuu ympäri maailmaa. Kiinassa niitä pidetään pitkäikäisyyden symbolina ja Japanissa niistä on tullut ramen-ruoan symboli. Nuudelit ovat sydämessämme ja mahassamme. Ne ovat myös hyvä esimerkki siitä, kuinka ruoka ja kulttuuri ovat kytköksissä toisiinsa. Nudelien historia, kulttuuri ja käytännöllisyys eivät koskaan unohdu ja ne jatkavat ravitsemaan ihmisiä sukupolvesta toiseen. Toinen mielenkiintoinen näkökulma nudeleihin on se, kuinka ne ovat kehittyneet ja sovitettu erilaisiin kulttuureihin ja keittiöihin ympäri maailmaa. Kiinalaisista ohuista munanudeleista italialaiseen pastaan, nudelien monimuotoisuus on todella hämmästyttävää. Yksi tämän sopeutumiskyvyn esimerkki on se, kuinka nuudelit ovat integroituneet Etelä-Aasian keittiöön. Maissa kuten Vietnamissa, Thaimaassa ja Malesiassa nudelit tarjoillaan usein makean, hapan, suolaisen ja tulisen maun tasapainossa, luoden ainutlaatuisen ja herkullisen makuelämyksen. Thaimaan kuuluisa Pad Thai -ruoka on täydellinen esimerkki tästä, sen makean tamarindikastikkeen, suolaisen kalakastikkeen ja tulisen chilipippurin yhdistelmän tarjoiltuna paistettujen riisinuudelien päällä. Toinen esimerkki on se, kuinka nuudeliruoat ovat adoptiossa Välimeren ja Lähi-idän keittiössä, missä ne ovat yhdistetty maukkaiden yrttien, mausteiden ja vihannesten kanssa luoden ruokia kuten Kreikan spanakopita ja Libanonin kousa mahshi. Tämä sopeutumiskyky ja nuudelien monimuotoisuus ei rajoitu vain perinteisiin ruokiin ja keittiöihin, se on myös otettu vastaan nykyajan keittiömestareiden toimesta, jotka ovat käyttäneet nuudeleita luovasti ja innovatiivisesti. Erilaisten jauhojen ja aineksien käytöstä erilaisiin valmistustekniikoihin, keittiömestarit ovat rikkoa rajoituksia mitä on mahdollista tehdä nuudeleilla. Nuudeli reseptejä ja eri käyttökohteita Kun puhutaan nudeleista, valinnan varaa on loputon määrä erilaisia tyylejä ja reseptejä, joilla kaikilla on omat ainutlaatuiset makuelämykset ja tekstuurinsa. Kiinalaisista munanudeleista italialaiseen pastaan, nudelien monimuotoisuus on todella hämmästyttävää. Jos haluat laajentaa horisonttiasi ja kokeilla jotain uutta, tässä on muutamia nudelityylejä ja reseptejä, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla.
  1. Ramen: Tämä japanilainen ruoka valmistetaan vehnäpohjaisista nudeleista, joita tarjoillaan maukkaassa liemessä, joka maustetaan usein soijakastikkeella tai misolla, ja jonka päällä on erilaisia aineksia kuten lihaa, vihanneksia ja munia. Yksi suosituimmista ramen-variantteista on tonkotsu ramen, jossa on runsas, sianliha-liemi, joka haudutetaan useita tunteja saadakseen kaikki maut irti.
 
  1. Pho: Tämä vietnamilainen ruoka valmistetaan riisinudeleista, joita tarjoillaan tuoksuvassa naudan- tai kananliemessä, ja jonka päällä on erilaisia yrttia ja vihanneksia kuten korianteria, minttua ja soijapapuja. Se on täydellinen ruoka kylmälle talvipäivälle, liemi on lohduttavaa ja yrttien ja vihannesten antavat raikkaan, kirkkaan makuelämyksen.
 
  1. Pad Thai: Tämä thaimaalainen ruoka valmistetaan paistetuista riisinudeleista ja makean, hapan, suolaisen ja tulisen maun yhdistelmästä. Se valmistetaan yleensä makeasta tamarindikastikkeesta, suolaisesta kalakastikkeesta ja tulisista chilipippureista ja sen päällä voi olla aineksia kuten jättikatkarapuja, kanaa ja tofu.
 
  1. Udon-nuudelit teriyaki-kastikkeella: Ainekset:
  • 200 g udon-nuudeleita
  • 1 rkl öljyä
  • 1/2 punasipuli, ohuina viipaleina
  • 1 paprika, suikaloituna
  • 150 g paksoita, suikaloituna
  • 2 kevätsipulia, silputtuna
  • 1 rkl seesaminsiemeniä
Teriyaki-kastike:
  • 4 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl miriniä (japanilaista riisiviiniä)
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl inkivääriä, raastettuna
  • 1 valkosipulinkynsi, murskattuna
Valmistus:
  1. Sekoita teriyaki-kastikkeen ainekset keskenään pienessä kulhossa.
  2. Keitä udon-nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaan, valuta ja laita sivuun.
  3. Kuumenna öljy pannulla ja paista punasipuli ja paprika muutama minuutti.
  4. Lisää paksoi, kevätsipuli ja teriyaki-kastike pannulle. Paista noin 2 minuuttia.
  5. Lisää nuudelit pannulle ja sekoita hyvin. Paista vielä 1-2 minuuttia.
  6. Tarjoile koristeltuna seesaminsiemenillä.