Intia

50 Tuotetta
2,50 €

30 g Pussi Intia

1,70 €

50 g Pussi Kiina

2,80 €

100g Pussi Intia

3,30 €

100g Pussi Intia

2,50 €

100g Pussi Intia

4,80 €

400 g Pussi Englanti

5,76 € 7,20 €

850g tölkki Intia Parasta ennen 31.07.2024

1,70 €

400 g Tölkki Italia

2,00 €

100g pussi Intia

1,30 €

100g pullo UK

4,50 €

340g purkki, Englanti.

11,90 €

500 g Purkki UK

4,80 €

283g purkki Englanti

2,20 €

100g pussi Intia

2,50 €

100 g Pussi, Intia

4,50 €

283 g Purkki, Englanti

1,35 € 1,80 €

100 g Pussi, Pakistan Parasta ennen 30.06.2024

3,60 €

100 g Pussi, Intia

2,99 €

100 g Pussi, Intia

2,40 €

Pienni- Malawi

1,40 €

100g pussi, intia

2,80 €

2,60 €

100 g Pussi Intia

4,50 €

1,99 €

2,80 €

2,80 €

1,80 €

Kaneli. 100 g Intia

1,90 €

100g pussi Intia

1,50 €

190 ml, pullo, Intia

2,50 €

1,84 € 2,30 €

Parasta ennen 31.07.2023

2,90 €

1,50 €

2,50 €

Erittäin tulinen.

2,80 €

Erittäin tulinen.

1,40 €

100g pussi Intia

1,40 €

2,00 €

2,20 €

2,80 €

100g/pussi/Intia

1,50 €

1,80 €

100g pussi Intia

2,40 €

1,80 €

1,99 €

100g pussi Intia

1,70 €

100g pussi Intia

1,70 €

100g pussi Englanti

Intialainen ruokakauppa

Intialaiset mausteet ja tahnat ovat erittäin tärkeitä osa intialaista keittiötä. Ne ovat täynnä makua, aromaattisia ja niillä on monia terveyshyötyjä. Intialaiset mausteet ovat erittäin monipuolisia ja ne voidaan käyttää monenlaisiin ruokiin, kuten curryihin, tandoori-ruokiin, dal-papuihin ja raakojen vihannesten kanssa.

Nettikaupassamme tarjoamme laajan valikoiman intialaisia mausteita, kuten currya, kurkumaa, cuminia, garam masalaa, chilipippuria, kuminansiemeniä, ja monia muita. Jokaisella mausteella on oma erityinen makunsa ja aromaattisuutensa, jotka tekevät ruoista erittäin maukkaita. Meidän mausteemme ovat erittäin laadukkaita ja niitä on saatavilla eri kokoisina pakkauksina.

Lue lisää

Ostamalla meidän kautta, voit olla varma, että saat laadukkaita ja tuoreita tuotteita, joilla on erittäin maukas maku. Toimitamme tuotteet nopeasti ja tarjoamme erittäin kilpailukykyisiä hintoja. Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset neuvoja ruoanvalmistuksessa. Teemme mielellämme kaikkemme auttaaksemme sinua löytämään täydelliset tuotteet intialaiseen ruoanvalmistukseen.

Intialaisten mausteiden suosio

Intialaiset mausteseokset ovat erittäin suosittuja, koska ne ovat erittäin monipuolisia ja niillä on erittäin maukas maku. Ne koostuvat useista eri mausteista, jotka on sekoitettu tietyssä suhteessa, jotta saadaan täydellinen makuelämys. Mausteseokset tekevät ruoanvalmistuksesta helpompaa ja nopeampaa, koska niissä on jo valmiiksi oikeat määrät mausteita, eikä tarvitse erikseen sekoittaa niitä itse. Intialaiset mausteseokset ovat myös erittäin terveellisiä. Ne sisältävät monia antioksidantteja ja ravintoaineita, jotka auttavat kehoa pysymään terveenä. Ne auttavat myös parantamaan ruoan makua ja tekemään siitä erittäin maukasta. Intialaiset mausteseokset ovat erittäin suosittuja myös niiden monipuolisuuden vuoksi. Niitä voidaan käyttää monenlaisiin ruokiin, kuten curryihin, tandoori-ruokiin, dal-papuihin ja raakojen vihannesten kanssa.  

Viisi herkullista ruokaa, joihin voit käyttää intialaisia mausteita ja tuotteita

Intialaiset mausteet ja tuotteet tarjoavat monipuolisia ja herkullisia ruokavaihtoehtoja, jotka sopivat hyvin monenlaisiin resepteihin.
  1. Tikka Masala: Tämä suosittu intialainen kana- tai kasvisruoka sisältää tomaattisen kastikkeen, johon on sekoitettu mausteita, kuten garam masala, korianteri, paprika, kumina, inkivääri ja valkosipuli. Tarjoa ruoka riisin ja naan-leivän kanssa.
  2. Chana Masala: Tämä herkullinen kikherne- ja tomaattikastike valmistetaan mausteilla, kuten garam masala, korianteri, kumina, inkivääri ja valkosipuli. Tarjoa chana masala riisin tai leivän kanssa.
  3. Palak Paneer: Tämä klassinen intialainen pinaatti- ja paneerjuustokastike valmistetaan mausteilla, kuten garam masala, korianteri, kumina, inkivääri, valkosipuli ja chilipippuri. Tarjoa ruoka riisin ja naan-leivän kanssa.
  4. Aloo Gobi: Aloo Gobi on suosittu intialainen kasvisruoka, joka koostuu paistetuista perunoista ja kukkakaalista. Mausteisiin kuuluvat kumina, korianteri, garam masala, kurkuma, inkivääri ja valkosipuli. Tarjoa tämä herkullinen ruoka riisin tai roti-leivän kanssa.
  5. Biryani: Biryani on intialainen riisiruoka, johon kuuluu lihaa (kanaa, lammasta tai kalaa) tai kasviksia, kuten perunaa ja papuja. Mausteita, kuten kardemumma, neilikka, kaneli, inkivääri, valkosipuli ja sahrami, käytetään antamaan riisille sen herkullinen ja mausteinen maku. Tarjoa biryani jogurtin ja salaatin kanssa.
  6. Masoor Dal: Masoor Dal on intialainen linssikeitto, joka valmistetaan punaisista linsseistä ja mausteista, kuten kurkuma, korianteri, kumina, inkivääri, valkosipuli ja asafoetida. Tarjoa masoor dal riisin, roti-leivän tai paratha-leivän kanssa.
  7. Baingan Bharta : Baingan Bharta on herkullinen intialainen munakoisotahna, joka valmistetaan paahdetusta munakoisosta ja mausteista, kuten kumina, korianteri, inkivääri, valkosipuli ja chilipippuri. Tarjoa tämä ruoka riisin tai naan-leivän kanssa.
  8. Bhindi Masala : Bhindi Masala on intialainen okra-ruoka, jossa paistetut okrat yhdistetään mausteiseen tomaattikastikkeeseen. Käytä mausteita, kuten garam masala, kumina, korianteri, inkivääri, valkosipuli ja chilipippuri. Tarjoa tämä ruoka riisin tai roti-leivän kanssa.
  9. Pakora: Pakora on intialainen uppopaistettu snack tai alkupala, joka valmistetaan kikhernejauhoista ja erilaisista vihanneksista, kuten sipulista, perunasta, kukkakaalista ja chilistä. Käytä mausteita, kuten kumina, korianteri, garam masala ja chilipippuri. Tarjoa pakorat chutneyn tai jogurttikastikkeen kanssa.
  10. Kheer: Kheer on intialainen jälkiruoka, joka valmistetaan keittämällä riisiä tai jasmiiniriisiä maitoon ja lisäämällä sokeria, kardemummaa, sahramia ja pähkinöitä, kuten mantelia tai cashewpähkinöitä. Tarjoa kheer kylmänä tai lämpimänä ja koristele lisää pähkinöillä ja kuivatuilla hedelmillä ennen tarjoilua.
 

Intialaiset mausteseokset

Curry

On yksi suosituimmista mausteseoksista Intiassa. Se sisältää yleensä mausteita kuten kurkuma, kuminan siemenet, korianterinsiemenet, mustapippuri, kaneli, neilikka, ja kardemumma. Currypulverilla maustettuja ruokia voidaan valmistaa monilla eri tavoilla, ja se sopii erinomaisesti lihalle, kalalle, ja kasviksille. Curryn historia juontaa juurensa Intian alueelta, mutta se on levinnyt laajalle alueelle, erityisesti Aasiaan ja Lähi-itään. Se on yleisesti käytetty mausteseos Intiassa, ja se on erittäin tärkeä osa intialaista ruoanvalmistusta. Currypulverin koostumus vaihtelee alueittain ja perheittäin. Jokaisella perheellä on oma reseptinsä, joka perustuu perinteiseen ruoanvalmistukseen ja mausteiden saatavuuteen. Tämä tekee curryn mausteseoksesta erittäin monipuolisen ja monimuotoisen.

Garam masala

Yksi tärkeimmistä mausteseoksista Intiassa. Se koostuu useista mausteista, kuten kuminan siemenistä, kardemummasta, korianderinsiemenistä, neilikasta, kanelista ja mustapippurista. Nimi "garam" tarkoittaa lämpöä tai kuumuutta, ja "masala" tarkoittaa mausteseosta. Garam masalaa käytetään usein marinadeissa, keitoissa ja curries. Se antaa ruoalle erittäin maukkaan maun ja aromin. Se sopii erityisen hyvin lihalle, kalalle, kana, kasviksille ja erilaisille linsseille ja papuille. Mausteseosta käytetään myös usein marinadina tai mausteena täytetyille vihanneksille, kuten kesäkurpitsalle tai paprikoille. Se sopii myös erinomaisesti maustamaan erilaisia kastikkeita ja keittoja.

Tikka masala on

Mausteseos, joka sisältää mausteita kuten kurkuma, kuminan siemenet, korianterinsiemenet, mustapippuri, kaneli, neilikka, kardemumma, ja paprikaa. Se on erityisen suosittu marinadina grillatulle lihalle tai kalalle.

Biryani masala

Erittäin tärkeä mausteseos Intian ruoanvalmistuksessa, erityisesti biryani-ruoan valmistuksessa. Biryani on eräs Intian tunnetuimmista ruokia, ja se valmistetaan erilaisilla lihoilla, kalalla tai kasviksilla ja maustetaan biryani masalalla. Biryani masala koostuu useista mausteista, kuten kuminan siemenistä, korianderinsiemenistä, neilikasta, kanelista, kardemummasta ja mustapippurista. Biryani masala antaa ruoalle erittäin maukkaan maun ja aromin. Se sopii erityisen hyvin riisipohjaisiin ruokiin, kuten biryaniin. Biryani masalaa käytetään myös usein marinadina grillatulle lihalle tai kalalle. Nämä mausteseokset ovat tärkeitä osa Intian ruoanvalmistusta ja niillä on erittäin tärkeä rooli Intian ruoan maustamisessa. Nämä mausteseokset ovat saatavilla useissa eri muodoissa, kuten jauheina, raakana mausteina tai valmiina seoksina.

Intialaiset tahnat ovat täynnä herkullisia makuja

Tahnat ovat myös tärkeä osa intialaista keittiötä. Meidän nettikaupassamme tarjoamme erilaisia tahnoja, kuten Vindaloo tahnaa, Midras tahnaa, Intialaista Biryani Curry tahnaa ja paljon muuta. Nämä tahnat tekevät ruoista erittäin maukkaita ja niillä on oma erityinen makunsa. Tahnat ovat erittäin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää monenlaisiin ruokiin, kuten curryihin, tandoori-ruokiin, dal-papuihin ja raakojen vihannesten kanssa. Vindaloo on intialainen tahna ja ruokalaji, joka on erittäin tulista ja mausteista. Se on peräisin Goan alueelta Intiasta ja se on valmistettu perinteisesti lihasta, kuten sianliha tai naudanliha. Vindaloon käytetään erittäin tulista mausteseosta, joka sisältää mausteita kuten korianterinsiemeniä, kuminansiemeniä, neilikkaa, kardemummaa, mustapippuria, inkivääriä, ja valkosipulia. Lisäksi se sisältää usein myös chiliä ja tamarindia, jotka antavat ruoalle erittäin tulisen maun. Midras tahna on toinen intialainen mausteseos, joka on erittäin tulista ja mausteista. Se on peräisin Kerala-alueelta Intiasta ja se on valmistettu perinteisesti kalasta tai kasviksista. Midras tahnassa käytetään usein mausteita kuten kuminansiemeniä, korianterinsiemeniä, mustapippuria, neilikkaa, kardemummaa, ja inkivääriä. Lisäksi se sisältää usein myös chiliä, tamarindia, ja kokum-puuta, jotka antavat ruoalle erittäin tulisen maun.

Intialaisen ruokakaupan tuotteet suoraan East Mart Asia verkkokaupasta

Tervetuloa East Mart Asia -verkkokauppaan, josta löydät kattavan valikoiman intialaisia ruokakaupan herkkuja ja mausteita suoraan kotiovellesi! Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota laadukkaita intialaisia tuotteita ja palveluita, jotka tuovat väriä ja makua arjen ruokahetkiin. East Mart Asia on oikea osoite sinulle, joka haluat tutustua intialaisen keittiön rikkauksiin tai jo rakastat sen mausteista makumaailmaa. Meiltä löydät kaikki tarvittavat ainekset täydellisen intialaisen aterian valmistamiseen, olipa kyseessä sitten perinteinen curry tai jokin eksoottisempi resepti.