Kuplatee Tuotteet

16 Tuotetta
9,99 €

950 g Kuppi Taiwan

3,95 €

250 g Pussi, Taiwan.

3,50 €

Made in Taiwan

3,50 €

Made in Taiwan

3,90 €

120 g Laatikko

2,45 € 3,50 €

Parasta ennen 15.06.2024

2,76 € 3,95 €

Parasta ennen 06.01.2024

3,95 €

250 g Pussi Taiwan

2,73 € 3,90 €

250 g Pussi Taiwan Parasta ennen 01.06.2024

2,50 €

227g pussi, Taiwan

15,00 €

Värikkäät tapiokanhelmet + 50 kpl isoja pillejä Bubble Tealle + Makeutettu kondensoitu maito + Musta tee pussit

2,90 €

3,80 €

1,90 €

Pullo Taiwan

2,50 €

80 g Kuppi Kiina

2,30 €

Kuplatee

Bubble tea, joka tunnetaan myös nimellä helmimaitotee, bobamaitotee tai kuplatee, on taiwanilainen teepohjainen juoma, joka sisältää tyypillisesti maitoa, teetä ja sitkeitä tapiokahelmiä, jotka tunnetaan myös nimellä "boba". Bubble tea tuli suosituksi Taiwanissa 1980-luvulla ja on sittemmin levinnyt maailmanlaajuisesti ja siitä on tullut suosittu juoma kaiken ikäisten keskuudessa.

Bubble tea on suosittu monista syistä. Yksi syy on sen ainutlaatuinen rakenne, joka on peräisin sitkeistä tapiokahelmistä. Siinä on myös laaja valikoima makuja ja se voidaan räätälöidä yksilöllisen maun mukaan. Lisäksi Bubble teetä voi käyttää myös jälkiruokana tai välipalana. Se on myös hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka eivät siedä laktoosia, sillä kuplatee voidaan valmistaa mantelimaidosta, soijamaidosta tai kauramaidosta.

Lue lisää

Toinen syy sen suosioon on kuplateen monipuolisuus. Kuplatee voidaan tarjoilla kuumana tai kylmänä erityyppisten teiden ja eri makuisten siirappien, hyytelöiden ja hedelmien kanssa, mikä tekee siitä juoman, jota voi nauttia ympäri vuoden. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia makuja ja kuplateitä

Bubble tea on hauska kulttuuri-ilmiö

Kuplateestä on tullut myös kulttuuriilmiö, jonka suosio on levinnyt sosiaalisessa mediassa ja suusta suuhun. Uusia kuplateekauppoja ja -ketjuja on avattu moniin kaupunkeihin, ja kuplateesta on tullut perusjuoma monissa aasialaisissa yhteisöissä ympäri maailmaa. Kuplateen ainutlaatuinen rakenne, laaja valikoima makuja, räätälöintimahdollisuudet sekä sen kyky nauttia ympäri vuoden ja kulttuuriilmiö tekevät siitä suositun juoman kaikenikäisten ja -taustaisten keskuudessa.

Kannattaa kokeille kuplateetä!

  1. Ainutlaatuinen rakenne: Yksi kuplateen ainutlaatuisimmista ominaisuuksista on sitkeät tapiokahelmet, jotka tunnetaan myös nimellä "boba". Nämä helmet lisäävät juomaan mielenkiintoisen koostumuksen, jota et löydä muista juomista.
  2. Erilaisia makuja: kuplatee on saatavilla monella eri maulla, mukaan lukien perinteiset teen maut, kuten jasmiini ja oolong, sekä ainutlaatuisemmat maut, kuten taro ja litsi. Monien vaihtoehtojen ansiosta jokaiselle löytyy jotakin.
  3. Hyvä vaihtoehto laktoosi-intoleranteille: Bubble teetä voidaan valmistaa mantelimaidosta, soijamaidosta tai kauramaidosta, joten se on hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka eivät siedä laktoosia.
  4. Monipuolinen: kuplateetä voi nauttia ympäri vuoden, kuumana tai kylmänä. Se voidaan tarjoilla myös jälkiruokana tai välipalana.
  5. Kulttuuriilmiö: kuplateestä on tullut kulttuuriilmiö ja se on perusjuoma monissa aasialaisissa yhteisöissä ympäri maailmaa.
Yhteenvetona voidaan todeta, että kuplateen kokeileminen on ainutlaatuinen ja hauska kokemus, joka tarjoaa laajan valikoiman makuja. Verkkokaupassamme tarjoamme laajan valikoiman kuplateetä miellyttääksemme kaikkien asiakkaidemme makuaisteja. Kuplatee, jota myös kutsutaan "boba teeksi" tai "helmilakiteeksi", on makea, raikas juoma, joka on valloittanut maailman. Alkuperäinen Taiwanissa 1980-luvulla, kuplatee on tullut globaaliksi ilmiöksi, jolla on kahviloita ja kioskeja kaupungeissa ympäri maailmaa. Meillä on laaja valikoima klassikko kuplateemakuja., kaikki valmistettu laadukkaista raaka-aineista Tarjoamme myös erilaisia bubble tea vaihtoehtoja, jotta kaikille löytyy varmasti jotain! Huolehdimme myös vegaanisesta ja terveellisestä elämäntavasta, tarjoamme laajan valikoiman maitovaihtoehtoja, kuten mantelimaitoa, soijamaitoa. Ymmärrämme myös, että bubble tea ei ole vain juoma, se on kulttuurinen ilmiö, joka kokoaa ihmisiä yhteen, yhdistää heidät heidän perinteeseensä ja on osa aasialaista-amerikkalaista identiteettiä. Verkkokauppamme tarjoaa helppokäyttöisen ja kätevän tavan asiakkaille tutustua ja kokea kuplateen kulttuurista ja ruokakulttuurista omassa kodissa.

Osta verkkokaupastamme ja pääset kokemaan teen maukkaan maun

Me tarjoamme nopean toimituksen kaupassamme. Meillä on laaja valikoima aasialaisia tuotteita, kuten mausteita, nuudeleita, boba-teetä ja riisiä. Toimitamme tuotteet nopeasti ja tehokkaasti niin, että asiakkaamme saavat ne mahdollisimman pian. Meillä on laaja valikoima erilaisia aasialaisia mausteita, jotka sopivat erinomaisesti erilaisiin ruokiin. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja haluamme tarjota heille parhaan mahdollisen kokemuksen. Siksi pyrimme tarjoamaan laajan valikoiman tuotteita ja nopean toimituksen. Olemme erittäin ylpeitä valikoimastamme ja uskomme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tarjontaamme. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua valinnassa, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!