Sitrustee - Korean Yujacha
Sitrustee - Korean Yujacha
T'best

Sitrustee - Korean Yujacha

Tuotenumero 8809111630074

580g Korea

7,50 €
Sisältää alv. 14 %
Saatavuus Varastossa

Yuja-tee, joka tunnetaan myös nimellä Citron-tee. Se on suosittu korealainen juoma, joka on valmistettu yuja-hedelmästä (sitruunasta), hunajasta ja sokerista. Yuja-tee on tunnettu makeasta, sitruksisesta maustaan ja monista terveysvaikutuksistaan, kuten korkeasta C-vitamiinipitoisuudestaan.

Kuvan purkki on T'best-merkiltä, joka on suosittu korealainen elintarvikemerkki. Purkki on kooltaan 580 grammaa ja sisältää 100-prosenttista Yuja-teetä. Purkissa on minimalistinen muotoilu, jossa on T'bestin logo ja sanat "Citron Tea" englanniksi ja koreaksi.

Yuja-teetä voi nauttia kuumana tai kylmänä. Jos haluat valmistaa kupillisen kuumaa Yuja-teetä, lisää vain lusikallinen Yuja-teetä kupilliseen kuumaa vettä. Jos haluat valmistaa kylmää Yuja-teetä, lisää lusikallinen Yuja-teetä kupilliseen kylmää vettä tai maitoa ja sekoita, kunnes se on liuennut. Yuja-teetä voi lisätä myös smoothieihin, cocktaileihin ja muihin juomiin.

Yuja-tee on herkullinen ja terveellinen juoma, jota voivat nauttia kaikenikäiset. Se on erinomainen C-vitamiinin ja muiden antioksidanttien lähde, ja se voi auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää, parantamaan ruoansulatusta ja vähentämään tulehduksia.

  • Sitruuna (yuzu) marmeladi (60%)
  • Sokeri (40%)


Paino:
580 g
Arvostelut 0 arvostelua