Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy East Asia Mart y-tunnus 2156076-0. Myytäviä tuotteita toimitetaan Suomeen, Baltiaan ja Pohjoismaihin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta http://east-asia-mart.fi/fi/ ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Mikäli valitut tuotteet ovat loppu, toimitamme samankaltaisen tuotteen korvauksena.

Vähimmäissumma tilaukselle on 15 euroa. 

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

tilatut tuotteet

laskun loppusumman

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Voit maksaa tuotteet ja postikulut helposti joko pankkien maksunapeilla, Paypalilla, Bitcoineilla, pankkisiirrolla tai korttimaksulla (maksutapalisä 0,87€)  . Verkkokaupassamme minimihinta tilaukselle on 15 euroa. Otathan yhteyttä meihin, jos tilaamisessa tai maksamisessa ilmenee ongelmia.

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla.  Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu.

Toimitusaika

Postitamme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Mikäli toimitusaika jostain syystä on kuitenkin pidempi, ilmoitamme siitä asiakkaalle sähköpostitse.

Toimitustapa ja toimituskulut

Asiakas voi valita itselleen sopivimman toimitustavan:
- Postin Postipaketti (5 euroa)
- Postnordin MyPack Collect (8 euroa)

Baltiaan ja Pohjoismaihin toimitamme tilaukset Posti Parcel Connectin kautta (20 euroa).

Toimituskulut sisältävät postituskulut. Yli 80 euron tilauksista emme veloita toimitusmaksua.

Valittavana on myös "Click ja Collect", jolloin tilauksen voi noutaa itse liikkeestämme.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus tapahtuu veloituksetta postin pakettiautomaatin kautta.

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin palautus!

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

East Asia Mart käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

East Asia Mart sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Vastaamme verkkokauppaamme koskeviin kyselyihin sähköpostitse osoitteella eastasiamart@gmail.com tai puhelimitse numerossa 040 8099788 (arkisin klo 10-17).